Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
New York-hamburger

New York-hamburger

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de saus

Bereiding

  1. Roer alle ingrediënten voor de saus door elkaar in een kommetje en breng op smaak met zout en peper.

  2. Meng het gehakt met de specerijen en wat zout en peper. Draai 4 ballen van het gehaktmengsel en druk ze met je handen plat tot dunne burgers. Ze hoeven niet perfect rond te zijn, de oneffen randjes worden tijdens het bakken lekker knapperig.

  3. Bestrijk de burgers met wat olie en bestrooi met extra zout en peper. Verhit een grote koekenpan tot zeer heet en bak er de burgers 2 minuten per kant in. Leg op elke burger een plak kaas en 2 plakken pastrami, zet een deksel op de pan en verhit nog enkele minuten, zodat de kaas smelt en de pastrami goed verhit wordt.

  4. Rooster intussen de broodjes en snijd ze doormidden. Bestrijk beide snijkanten van ieder broodje met de saus. Verdeel de zuurkool over de onderste helften en leg er de burgers met kaas en pastrami op. Beleg met de augurk en leg er de bovenste helften op.

Per portie: 714 kcal | 45 g koolhydraten | 36 g eiwit | 43 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe  Foto’s: Mike English  Styling: Morag Farquhar  Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)