Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
aardappelsalade met pastrami

Nieuwe aardappelsalade met pastrami

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer voor de dressing de mayonaise, de mierikswortel, de sjalotjes, de augurk en 1 tl zuur van de augurken in een grote kom door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Kook de aardappels in kokend water gaar. Giet af en laat ca. 5 minuten afkoelen. Halveer de aardappels in de lengte en voeg ze toe aan de dressing. Voeg de pastrami toe en spatel voorzichtig door elkaar. Verdeel de waterkers over borden.  Verdeel de aardappelsalade eroverheen. Bestrooi met de bieslook.

Per portie: 436 kcal | 29 g koolhydraten | 14 g eiwit | 28 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Rob Streeter Styling: Davina Perkins Foodstyling: Amy Stephenson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (2 stemmen)