Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
no-stress chocoladesoufflés

No-stress chocoladesoufflés

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C). Smelt de pure chocolade met 100 g boter au bain-marie. Klop 3 eieren met de suiker en een snufje zout schuimig. Spatel eerst 50 g bloem en vervolgens de gesmolten chocolade voorzichtig door het eimengsel.

  2. 2 Vet 4 ovenvaste vormpjes in met boter en verdeel het beslag erover. Verdeel de witte chocolade in 4 stukken. Druk in het midden van elk vormpje een stuk witte chocolade in het beslag.

  3. 3 Bak de soufflés 10-15 minuten in de oven. Ze mogen in het midden nog licht vloeibaar zijn. Dien op in de vormpjes.

No-stress: bereid stap 1 en 2 van dit recept vast voor. Dit kan al een dag van tevoren. Zet de bakjes afgedekt in de koelkast.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)