Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Noedelsalade met kip en kruiden

Noedelsalade met kip en kruiden

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediƫnten

Voor de dressing

Lees verder na de advertentie

Bereiding

  1. Roer alle ingrediƫnten voor de dressing door elkaar en houd apart. Doe de noedels in een grote kom en schenk er water dat net van de kook is overheen. Laat ca. 10 minuten staan, giet af en laat afkoelen.

  2. Hak intussen de verse kruiden fijn en doe het grootste deel in een grote kom. Voeg de afgegoten noedels, de dressing en het limoensap toe en schep alles om. Doe de salade op een serveerschaal. Scheur of snijd de kip in stukken en verdeel samen met de slablaadjes over de schaal. Bestrooi met de rest van de kruiden, chilipeper en sesamzaad.

Per portie (8): 387 kcal | 21 g koolhydraten | 33 g eiwit | 20 g vet

Ā© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Lulu Grimes Fotografie: David Charbit Styling: Victoria Eldridge Foodstyling: Katy Gilhooly

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!