Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
recepten voor vega paté Noten-linzenpaté

Noten-linzenpaté

In samenwerking met De Vegetariërsbond
  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Is een avondje borrelen voor jou niet compleet zonder een mooie paté? Deze ‘groene’ paté geeft je borrelplank een avontuurlijk tintje.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Voor erbij

Is een avondje borrelen voor jou niet compleet zonder een mooie paté? Deze ‘groene’ paté geeft je borrelplank een avontuurlijk tintje.

Bereiding

  1. Doe de ingrediënten voor de paté in een keukenmachine en pureer tot een mooie paté. De paté mag nog een beetje structuur hebben. Breng de paté op smaak met zout en peper. Schep de paté in een schaaltje of een glazen pot.

  2. Serveer de paté met rozijnen-notenbrood, toastjes, druiven en eventueel rode-uienpickles.

Receptuur en foodstyling: Jacqueline Sluijter Foto's: Willem van Santen Styling: Alexandra Hereijgers

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)