Bereiding
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C) en bekleed 2 bakplaten met bakpapier.
- Klop de boter, de suiker en de basterdsuiker in een kom licht en romig. Voeg de Nutella toe en klop ca. 1 minuut door. Voeg het ei en het vanille-extract toe en klop kort door. Klop de bloem, de Ovomaltine, de baking soda en 1 tl zeezoutvlokken erdoorheen tot een glad beslag. Roer de walnoten en de chocolade erdoorheen.
- Verdeel hoopjes van 1 el van het beslag op voldoende afstand van elkaar over de bakplaten en bak 12-13 minuten in de oven. Je kunt ze een beetje zacht laten of krokant bakken. Bestrooi de koekjes eventueel met nog wat zeezoutvlokken.
Per koekje: ca. 225 kcal
3 g eiwit | 13 g vet | 23 g koolhydraten
© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Sarah Cook Foto’s: Vinny Whiteman Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush