Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor In olijfolie gestoofde appel met vanille en balsamico

In olijfolie gestoofde appel met vanille en balsamico

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Splijt het vanillestokje en schraap er het merg uit. Doe de appelblokjes met het vanillemerg, de suiker en de olijfolie in een pan en verwarm op laag vuur. Stoof de appel rustig beetgaar in ca. 5 minuten.

  2. Laat het appelmengsel afkoelen en roer er de balsamico doorheen. Serveer de gestoofde appel met de yoghurt.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)