Omelet met lente-ui, roquefort en zongedroogde tomaat
Gemiddeld
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Snijd de roquefort in blokjes. Hak de zongedroogde tomaten grof. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. Laat de bonen uitlekken. Kluts de eieren met de slagroom. Meng de roquefort, de lente-ui, de bonen en de zongedroogde tomaten door het eimengsel en breng op smaak met zout en peper. Was de peterselie en schud hem goed droog. Snijd de peterselie fijn.
Verhit de boter in 2 koekenpannen met antiaanbaklaag en giet het eimengsel erin. Laat het ei in ca. 3 minuten stollen op laag vuur en keer de omeletten voorzichtig om met behulp van een deksel of groot bord. Bak de omeletten nog 3-4 minuten tot ze stevig aanvoelen. Garneer met de peterselie.