Bereiding

1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C). Doe de granola in een keukenmachine en hak hem iets fijner. Meng de granola met de honing en het eiwit tot een grof, plakkerig deeg. Druk het mengsel goed aan in 6 ingevette taartvormpjes.

2. Bak de granolabodems in ca. 20 minuten goudbruin in de oven. Ze voelen dan nog een beetje zacht aan maar zullen krokant worden als ze af koelen. Meng de kwark met het vanillemerg en suiker naar smaak. Vul de afgekoelde granolabodems vlak voor het serveren met de kwark en maak af met vers fruit naar keuze. De granolabodems kun je 1 week in een luchtdichte trommel buiten de koelkast bewaren.

Per stuk: ca. 330 kcal
15 g eiwit | 17 g vet | 26 g koolhydraten

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Foto’s & receptuur: Willem van Santen