Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Open sandwiches met Griekse salade

Open sandwiches met Griekse salade

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de feta, de yoghurt en de knoflook in een kleine keukenmachine. Maal tot het mengsel dik en glad is en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.

  2. Doe de tomaten, de komkommer, de olijven, de rode ui, de munt en het citroensap in een grote kom en schep om. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Bestrijk het brood met de opgeklopte feta en beleg met de salade. Garneer met de muntblaadjes en serveer.

Per portie: 343 kcal | 43 g koolhydraten | 15 g eiwit | 12 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Nadine Brown Foto’s: Tom Regester

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)