Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Orecchiette-salade met garnalen en feta

Orecchiette-salade met garnalen en feta

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de dressing

Bereiding

  1. 1. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel hem af met koud water. Laat goed uitlekken.

  2. 2. Doe de ingrediënten voor de dressing in een kleine foodprocessor en draai tot een glad geheel. Giet de dressing in een grote kom. Voeg de pasta, de garnalen en veel zout en peper toe. Meng het geheel goed door elkaar.

  3. 3. Voeg de feta, de basilicum en de rucola toe en serveer direct.

Per portie: 550 kcal | 56 g koolhydraten | 28 g eiwit | 23 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe  Foto’s: Ant Duncan  Styling: Katja Harding-Irmer  Foodstyling: Amy Kinnear

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)