Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Orecchiette-salade met garnalen en feta

Orecchiette-salade met garnalen en feta

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Voor garnalen mag je ons altijd wakker maken, maar al helemaal in combinatie met orecchiette, feta en een dressing van zongedroogde tomaat. Een feestje op je bord, snel én ook nog eens erg lekker!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Voor de dressing

Voor garnalen mag je ons altijd wakker maken, maar al helemaal in combinatie met orecchiette, feta en een dressing van zongedroogde tomaat. Een feestje op je bord, snel én ook nog eens erg lekker!
Tip
Wil je er zeker van zijn dat dressing goed blijft plakken? Meng deze dan met de pasta wanneer die nog warm is. Dan absorbeert de pasta de dressing beter en trekken de smaken er goed in

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel hem af met koud water. Laat goed uitlekken.

  2. Doe de ingrediënten voor de dressing in een kleine foodprocessor en draai tot een glad geheel. Giet de dressing in een grote kom. Voeg de pasta, de garnalen en veel zout en peper toe. Meng het geheel goed door elkaar.

  3. Voeg de feta, de basilicum en de rucola toe en serveer direct.

Per portie: 550 kcal | 56 g koolhydraten | 28 g eiwit | 23 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe  Foto’s: Ant Duncan  Styling: Katja Harding-Irmer  Foodstyling: Amy Kinnear

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (3 stemmen)