Bereiding
- Doe de garnalen, de zhug en de olijfolie in een kom. Schep om en zet minimaal 15 minuten tot 2 uur in de koelkast.
- Verhit na minimaal 15 minuten 2 el olie uit de pot zongedroogde tomaten in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de tomaten en de knoflook toe en bak ca. 2 minuten. Roer de orzo, de citroenschil, de chilivlokken en de bouillon erdoorheen. Breng zachtjes aan de kook en kook 8-10 minuten terwijl je af en toe roert, tot de orzo beetgaar is.
- Verhit na minimaal 15 minuten 2 el olie uit de pot zongedroogde tomaten in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de tomaten en de knoflook toe en bak ca. 2 minuten. Roer de orzo, de citroenschil, de chilivlokken en de bouillon erdoorheen. Breng zachtjes aan de kook en kook 8-10 minuten terwijl je af en toe roert, tot de orzo beetgaar is.
Per portie: ca. 452 kcal
24 g eiwit | 16 g vet | 51 g koolhydraten
© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Ailsa Brown Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Myles Williamson