Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Orzosalade met sperziebonen en tonijn

Orzo salade met sperziebonen en tonijn

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Orzo salade met sperziebonen en tonijn. Deze salade is ideaal voor picknicks, barbecues of als een voedzame lunch die je van tevoren kunt bereiden.

Bereiding

  1. Doe de ui en de azijn in een grote kom en meng met wat zout en peper.

  2. Blancheer de sperziebonen ca. 3 minuten in kokend water met wat zout. Giet af. Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Giet af, spoel met koud water en laat goed uitlekken.

  3. Doe de sperziebonen, de orzo, de olijfolie, de tonijn, de paprika, de olijven en de dille bij de uien in de kom. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Per portie: 298 kcal | 27 g koolhydraten | 19 g eiwit | 12 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Hannah Wilkinson Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)