Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Stoven met een slowcooker: ossobuco met rundvlees

Ossobuco met rundvlees*

Partnerbijdrage van Tefal
  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur en 15 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de groenten grof in willekeurige vormen

  2. Giet de olie in de kom en stel deze in op de ROERBAK-modus. Stel in op 160 graden celsius gedurende 15 minuten.

  3. Rol het vlees door de bloem. Bak aan alle kanten bruin. Voeg de groenten toe en roer alle ingrediënten door elkaar. Voeg de kruiden en de wijn toe. Laat de alcohol verdampen.

  4. Hak de tomaten grof en voeg ze toe aan de kom. Vul met water, plaats het deksel en vergrendel deze.

  5. Stel in op de STOVEN-modus op 60 minuten.

  6. Haal de druk eraf en ontgrendel het deksel.

  7. Verdeel de ossobuco over diepe borden. Serveer warm met de saus en wat vers brood.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)