Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Stoven met een slowcooker: ossobuco met rundvlees

Ossobuco met rundvlees

Partnerbijdrage van Tefal
  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur en 15 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Dit recept is voor een Tefal Slowcooker

Bereiding

  1. Hak de groenten grof in willekeurige vormen

  2. Giet de olie in de kom en stel deze in op de ROERBAK-modus. Stel in op 160 graden celsius gedurende 15 minuten.

  3. Rol het vlees door de bloem. Bak aan alle kanten bruin. Voeg de groenten toe en roer alle ingrediënten door elkaar. Voeg de kruiden en de wijn toe. Laat de alcohol verdampen.

  4. Hak de tomaten grof en voeg ze toe aan de kom. Vul met water, plaats het deksel en vergrendel deze.

  5. Stel in op de STOVEN-modus op 60 minuten.

  6. Haal de druk eraf en ontgrendel het deksel.

  7. Verdeel de ossobuco over diepe borden. Serveer warm met de saus en wat vers brood.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (2 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!