Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Oventortilla met kerstomaat

Oventortilla met kerstomaat

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Schil de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een ovenvaste pan en bak de aardappelblokjes ca. 5 minuten tot ze beetgaar zijn. Was de tijm, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.

  2. Klop de eieren los. Was de kerstomaten. Voeg de tomaatjes, de tijm en het venkelzaad toe aan de aardappels en giet de eieren eroverheen. Bestrooi het geheel met zout en peper en zet het 8-10 minuten in de oven.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!