Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Paddenstoelencarbonara

Paddenstoelencarbonara

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 1

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak alle champignons in een grote koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Schud af en toe met de pan tot de champignons bruin zijn. Leg de champignons op een bord. Doe de olie in de pan en bak de knoflook en het sjalotje in een paar minuten zacht.

  2. Doe het ei, de parmezaan en de peterselie in een kom en klop met een vork door elkaar. Doe de pasta en 400 ml kokend water in de pan met de sjalot en kook 8-10 minuten zachtjes tot het vocht een beetje is verdampt en de pasta gaar is. Neem van het vuur en roer het eimengsel en de champignons erdoorheen. Laat ca. 1 minuut staan, roer door en breng op smaak met zout en peper. Voeg nog een beetje water toe als de pasta te droog lijkt. Bestrooi eventueel met nog wat parmezaan en wat versgemalen zwarte peper.

Per portie: 673 kcal | 86 g koolhydraten | 29 g eiwit | 21 g vet

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Ailsa Burt Foto’s: Mike English Styling: Faye Wears Foodstyling: Ellie Jarvis

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)