Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Paddenstoelenrisotto

Paddenstoelenrisotto

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng 1 l water met de bouillonblokjes aan de kook. Pel en snipper de ui. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een ruime pan en fruit de ui en de paddenstoelen ca. 3 minuten. Voeg de rijst toe en bak hem mee tot hij glazig is.

  2. Voeg zo veel hete bouillon aan de rijst toe dat hij net onder staat. Laat de rijst op middelhoog vuur ca. 18 minuten rustig garen. Voeg iedere keer als de bouillon opgenomen is zo veel hete bouillon toe dat de rijst weer net onder staat.

  3. Was de paksoi en snijd hem in stukken. Roer als de rijst gaar is de parmezaan en de paksoi door de warme rijst. Breng het geheel op smaak met zout en peper en serveer direct.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)