Foodies Italië
Foodies Italië
Foodies Italië cover
Pannacotta in een glaasje met balsamico

Pannacotta in een glaasje met balsamico

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

  • ca. 3 uur wachttijdca. 3 u. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een ruime pan de slagroom met de suiker aan de kook. Zet het vuur laag en laat de room ca. 10 minuten inkoken. Week de gelatine in ruim koud water.

  2. Neem de room van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem al roerend op in de warme room. Schenk het mengsel in 8 kleine glaasjes. Dek losjes af met vershoudfolie en laat ca. 3 uur opstijven in de koelkast.

  3. Serveer de panna cotta in de bakjes. Schenk er wat balsamico op.

Per portie: 250 kcal | 10 g koolhydraten | 3 g eiwit | 23 g vet

Receptuur & foodstyling: Willem van Santen Styling: Willemijn van der Kamp Visagie: Bonny Thomassen Servies etc.: eigen collectie

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)