Koffie panna-cotta met speculaaskruimels
Gemiddeld
30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd
Advertentie
Draait het bij jullie thuis niet meer zo zeer om de pakjes maar vooral de gezelligheid en met z’n allen om tafel? Dan zullen je gasten heel erg blij zijn met dit toetje. Een panna-cotta met speculaaskruimels is helemaal in stijl.
Bereiding
Breng in een ruime pan de slagroom met de suiker en de oploskoffie aan de kook. Zet het vuur laag en laat ca. 10 minuten inkoken. Week de gelatine in koud water.
Neem de room van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem op in de warme room. Schenk het mengsel in 4 ramekins of glaasjes. Dek losjes af met vershoudfolie en laat ca. 3 uur opstijven in de koelkast.
Serveer de panna cotta in de bakjes of dompel ze kort in heet water om ze op borden te storten. Verkruimel de speculaasjes grof en strooi ze over de panna cotta. Bestuif met de cacao.