Pannenkoekenontbijt met bosvruchten en citroenboter
Eenvoudig
10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd
30 minuten wachttijd30 min. wachttijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor tot 200°C. Doe de boter in een braadslede en zet in de oven om de boter te laten smelten.
Klop de ricotta of hüttenkäse samen met de eieren, melk en suiker en giet de gesmolten boter uit de braadslede erbij. Roer de bloem en het bakpoeder erdoorheen tot het beslag egaal is en giet vervolgens in de hete, beboterde braadslede.
Verdeel de frambozen, bramen en blauwe bessen over de braadslede en zet 25-30 minuten in de oven, tot het geheel goudbruin en goed gerezen is.
Klop ondertussen de zachte boter samen met de poedersuiker, citroenrasp en het citroensap. Bestrooi de pannenkoek met poedersuiker, snijd hem in stukjes en dien heet op met de citroenboter.