Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Pappadums met oude kaas en aubergine chutney

Pappadums met oude kaas en aubergine chutney

In samenwerking met Patak’s
  • Eenvoudig

  • 5 minuten bereidingstijd5 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de pappadums met wat gerooktepaprikapoeder. Verbrokkel de oude kaas grof.

  2. Serveer de pappadums, de oude kaas en de chutney samen als borrelhapje.

Per portie: 400 kcal | 24 g koolhydraten | 13 g eiwit | 27 g vet

Foto’s & receptuur: Willem van Santen

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)