Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Pappardelle met wild zwijn

Pappardelle met wild zwijn

  • Gemiddeld

  • ca. 1 uur en 30 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en snijd ze in ringen. Pel de knoflook en snijd hem in plakjes. Stook de Big Green Egg zonder plate setter op tot ca. 200°C. Zet de Dutch Oven op het rooster en verwarm hem ca. 10 minuten voor.

  2. Bak het spek, de ui en de knoflook ca. 5 minuten in de Dutch Oven. Roer regelmatig en sluit tussendoor het deksel van de Big Green Egg. Snijd het wildzwijnvlees in stukken en voeg ze toe. Bak nog ca. 5 minuten. Zet de schuiven van de Big Green Egg bijna dicht, zodat de temperatuur zakt naar ca. 150°C.

  3. Voeg de tomatenpuree, de tomatenblokjes, de rozemarijn en de rode wijn toe en leg het deksel op de Dutch Oven. Sluit de Big Green Egg en laat het vlees ca. 1 uur rustig stoven. Roer regelmatig door.

  4. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Giet de pasta af en laat hem uitlekken. Serveer de pappardelle met het stoofvlees.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)