Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Pasta met mosterd, boerenkool en worst

Pasta met mosterd, boerenkool en worst

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe de boerenkool in een kom en schenk er kokend water overheen. Laat tot gebruik staan.

  2. Bereid de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verhit 2 tl olijfolie in een koekenpan en bak er het worstvlees in. Druk grote stukjes worst met een spatel wat kleiner. Bak tot de worst gaar, bruin en knapperig is. Voeg de knoflook toe en bak ca. 2 minuten verder. Voeg de chilivlokken en de mosterd toe en roer door.

  4. Giet de boerenkool af en voeg hem toe aan de worst. Voeg de bouillon toe en kook ca. 1 minuut. Roer de slagroom erdoorheen en breng net aan de kook.

  5. Giet de pasta af en bewaar een klein kopje kookwater. Voeg de pasta en de parmezaan toe aan het worstmengsel. Roer door en roer eventueel het kookwater erdoorheen om een smeuïge saus te maken. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foodstyling: Sal Henley Foto’s: Mike English Styling: Davina Perkins

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)