Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
wintergerechten

Pasta met olijvensaus

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Pel en snipper de ui. Hak de olijven grof. Ris de rozemarijnnaaldjes van de takjes. Verhit 1 el olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg de olijven en de rozemarijn toe en bak het geheel ca. 4 minuten op laag vuur. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Scheur de parmaham in stukken. Giet de pasta af, druppel 2 el olijfolie eroverheen en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en schep de olijvensaus eroverheen. Garneer met de rucola en de parmaham.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)