Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Druk het vlees uit het vel van de braadworsten en voeg toe aan de pan. Bak op middelhoog vuur 3-4 minuten tot het vlees knapperig wordt. Voeg de knoflook en de chilivlokken toe en bak nog ca. 1 minuut verder.
  2. Meng de mosterd, de slagroom en de babyspinazie erdoorheen en laat een paar minuten inkoken tot de saus wat dikker wordt. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de pasta in een grote pan gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en houd wat van het kookvocht achter. Voeg de past met een scheutje kookwater toe aan de saus en roer door elkaar. Verdeel over twee borden en serveer met de parmezaan.

Per portie: ca. 832 kcal
23 g eiwit | 45 g vet | 81 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Jo Harris Foodstyling: Libby Silbermann