Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
pastasalade deli

Pastasalade deli

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud water en giet nogmaals goed af.

  2. Doe de gekookte farfalle in een kom. Voeg olijfolie, sherryazijn, salami, geroosterde paprika’s in reepjes, olijven, artisjokharten, zongedroogde tomaten, bosje platte peterselie en de gesnipperde rode ui toe.

  3. Breng op smaak met zout en peper. Schud de salade om en serveer.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchingson Foodstyling: Amber De Floro

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)