Recepten

Pastasalade deli

Eenvoudig4 personen15 minuten bereiden

Ingrediënten

  • 200 g farfalle
  • 2 el olijfolie
  • 1 el sherryazijn
  • 6 plakjes salami (in reepjes)
  • 2 geroosterde paprika’s (pot)
  • 8 groene olijven (in ringen)
  • 1 klein potje artisjokharten
  • 6 zongedroogde tomaten (in reepjes)
  • bosje platte peterselie (gehakt)
  • ½ rode ui (gesnipperd)
Kook mee!

Deel je tasty foto’s van dit recept via Instagram of Facebook met #iamfoodies!

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud water en giet nogmaals goed af.
  2. Doe de gekookte farfalle in een kom. Voeg olijfolie, sherryazijn, salami, geroosterde paprika’s in reepjes, olijven, artisjokharten, zongedroogde tomaten, bosje platte peterselie en de gesnipperde rode ui toe.
  3. Breng op smaak met zout en peper. Schud de salade om en serveer.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchingson Foodstyling: Amber De Floro