Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
pastasalade deli

Pastasalade deli

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel met koud water en giet nogmaals goed af.

  2. Doe de gekookte farfalle in een kom. Voeg olijfolie, sherryazijn, salami, geroosterde paprika’s in reepjes, olijven, artisjokharten, zongedroogde tomaten, bosje platte peterselie en de gesnipperde rode ui toe.

  3. Breng op smaak met zout en peper. Schud de salade om en serveer.

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchingson Foodstyling: Amber De Floro

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)