Foodies 01/2025
Lekker snel aan tafel
cover foodies lekker en snel aan tafel

Lees verder onder de advertentie

Pastasalade met tonijn en kappertjes

Pastasalade met tonijn en kappertjes

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Een warme dag waarop je liever in de tuin zit dan in de keuken staat? Dan is een goede pastasalade is je partner in crime. Deze frisse pastasalade met tonijn en kappertjes is op de redactie favoriet.
Tip
Geen parmezaan in huis? Vervang hem eventueel door geraspte oude kaas.

Bereiding

  1. Meng in een kom de ui met het citroensap, de kappertjes, de olijfolie, zout en peper.

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met wat zout. Giet de pasta af en meng hem door het mengsel van ui en citroen. Verbrokkel de tonijn erboven, voeg de rucola toe en meng door elkaar.

Per portie: 481 kcal | 32 g eiwit | 14 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Peter Cassidy, Adrian Lawrence, Sam Stowell, David Munns, Maja Smend, Mike English Styling: Roisin Nield, Luis Peral, Olivia Wardle, Cynthia Inions, Jenny Iggleden, Rob Merrett Foodstyling: Sonja Edridge, Kate Calder, Kate Greenwood, Lizzie Harris, Jennifer Joyce

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)

Lees verder onder de advertentie