Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
snelle vegetarische recepten Pastasalade met mozzarella, kappertjes en tomaten

Pastasalade met mozzarella, kappertjes en tomaten

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Een warme lentedag waarop je liever in de tuin zit dan in de keuken staat? Een goede pastasalade is je partner in crime. Terwijl de pasta kookt, maak je de rest van de ingrediënten klaar. Alles door elkaar mengen en de tuin in!

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng intussen in een grote kom de tomaten, de olijfolie, de azijn en de kappertjes. Breng op smaak met zout en peper.

  2. Giet de pasta af, spoel hem onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de pasta goed door het tomatenmengsel. Laat ca. 5 minuten rusten en schep af en toe om.

  3. Meng de mozzarella, de basilicum en de bieslook door de pastasalade en serveer.

Per portie: 549 kcal | 57 g koolhydraten | 21 g eiwit | 25 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Mike English Styling: Morag Farquhar Foodstyling: Adam Bush

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.5 / 5.0 (8 stemmen)