Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Romige spruitjes met kastanjes

Pastinaakfrietjes met ahornsiroop

  • Eenvoudig

  • 40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd

Dat de combinatie van zoet en zout verslavend lekker is, bewijst dit heerlijke recept met pastinaak wel. Je blijft van deze frietjes eten! Lekker in combinatie met de romige spruitjes met kastanjes van de foto.

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Dat de combinatie van zoet en zout verslavend lekker is, bewijst dit heerlijke recept met pastinaak wel. Je blijft van deze frietjes eten! Lekker in combinatie met de romige spruitjes met kastanjes van de foto.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Schrap de pastinaak, was hem en snijd hem in  vieren. Was de tijm en ris de blaadjes van de takjes. Verdeel de pastinaak, de tijm, de olie en de ahornsiroop over een bakplaat. Bak 35-40 minuten in de oven. Serveer met zeezout.

Per portie: 100 kcal | 14 g koolhydraten | 1 g eiwit | 4 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (5 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!