
Pastinaakfrietjes met ahornsiroop
Eenvoudig
40 minuten bereidingstijd40 min. bereidingstijd
Dat de combinatie van zoet en zout verslavend lekker is, bewijst dit heerlijke recept met pastinaak wel. Je blijft van deze frietjes eten! Lekker in combinatie met de romige spruitjes met kastanjes van de foto.
Lees verder onder de advertentie
Dat de combinatie van zoet en zout verslavend lekker is, bewijst dit heerlijke recept met pastinaak wel. Je blijft van deze frietjes eten! Lekker in combinatie met de romige spruitjes met kastanjes van de foto.
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Schrap de pastinaak, was hem en snijd hem in vieren. Was de tijm en ris de blaadjes van de takjes. Verdeel de pastinaak, de tijm, de olie en de ahornsiroop over een bakplaat. Bak 35-40 minuten in de oven. Serveer met zeezout.