Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Peanutbutterpancakes

Peanutbutterpancakes

In samenwerking met Bonne Maman
  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • 20 minuten wachttijd20 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Pindakaas op je pannenkoek? Yes please! Deze peanutbutterpancakes zijn smeuïg, fluffy en lekker zoet.

Bereiding

  1. Klop de eieren met de pindapasta in een kom door elkaar. Klop de karnemelk erdoorheen. Zeef het zelfrijzend bakmeel erboven en spatel met het zout erdoorheen tot een glad beslag. Laat ca. 20 minuten rusten.

  2. Spatel de blauwe bessen voorzichtig door het beslag. Verhit telkens een scheutje olie of boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep er een soeplepel van het beslag in. Draai de pannenkoek na ca. 3 minuten voorzichtig om met een spatel en bak nu de andere kant in ca. 3 minuten goudbruin. Herhaal tot al het beslag op is en houd de pannenkoeken warm in de oven of eet ze meteen op.

  3. Serveer met de gehakte chocolade, de gehakte pinda’s, de blauwe bessen en besprenkel royaal met de honing.

Per portie: 616 kcal | 76 g koolhydraten | 18 g eiwit | 28 g vet

Fotografie: Willem van Santen Receptuur: Willem van Santen en Anne Mebelder

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)