Penne met worst en groene asperges
Gemiddeld
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verhit de boter in een pan en bak er de braadworst ca. 25 minuten rondom in. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in kokend water met wat zout.
Snijd de houtachtige uiteinden van de asperges af. Was de rucola, laat hem goed uitlekken en hak hem grof. Blancheer de asperges ca. 3 minuten in kokend water met wat zout.
Snijd de braadworst in stukjes en doe ze terug in de pan. Giet de asperges af en laat ze uitlekken. Meng de asperges en de rucola met de braadworst. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de penne af en laat uitlekken. Meng de olijfolie door de penne en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de penne over borden en verdeel het braadworstmengsel eroverheen. Serveer direct.