Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Perziken met amandelroom en citroenverbena

Perziken met amandelroom en citroenverbena

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Spatel voorzichtig het amandelmeel en de amaretto door de slagroom. Was de perziken, halveer ze en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in partjes en verdeel het over borden.

  2. Schep de room over de perzikpartjes. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan goudbruin. Laat kort afkoelen. Was de citroenverbena, pluk de blaadjes van de takjes en snijd eventueel grof. Strooi de citroenverbena en de geroosterde amandelen over de room.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)