
Pestognocchi met lentegroenten
Eenvoudig
35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd
Lees verder onder de advertentie
Bereiding
Doe alle ingrediënten voor de pesto in een blender en pureer tot pesto. Proef en breng op smaak met zout en peper en eventueel extra knoflook en citroen.
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 180°C). Doe de aspergebroccoli en de lente-ui in een ondiepe braadslee, besprenkel met de olie en bestrooi met zout en peper.
Rooster de aspergebroccoli en lente-ui ca. 15 minuten in de oven, tot de steeltjes van de aspergebroccoli net beetgaar beginnen te worden.
Roer in een kom de doperwten, de cannellinibonen, de gnocchi, de pesto en het water door elkaar. Voeg samen met de asperges toe aan de braadslee en rooster ca. 15 minuten, tot de gnocchi beetgaar is en alles goed heet is
Roer het citroensap, de courgettelinten en de artisjokharten door de traybake. Serveer met extra citroenpartjes om erover uit te knijpen en bestrooi met de rucola.