Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Petraki cocktail

Petraki cocktail

In samenwerking met Luke Jackson van Flying Dutchmen Cocktails
  • Eenvoudig

Lees verder onder de advertentie

Ingrediënten

Voor de Griekse butter-washed bourbon

Bereiding

  1. Smelt de boter in een pan en giet het in een potje. Voeg de Woodford Reserve Bourbon toe. Voeg de rode peper, verse peterselie, verse koriander en gedroogde oregano toe. Laat 2 uur op kamertemperatuur staan en zet de pot daarna 24 uur in de vriezer. Zeef de bourbon na een dag door een koffiefilter om alle bevroren boter en kruiden te verwijderen.

  2. Shake alle ingrediënten, behalve het Weizen-bier, in een shaker. Schenk uit in een hoog highball-glas gevuld met ijsblokjes. Top af met ongeveer 45 ml Weizen bier. Garneer de cocktail met gekarameliseerde ananas of een munttakje.

Luke Jackson van Flying Dutchmen Cocktails

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)