Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Picknickplank met snelle ingelegde groenten

Picknickplank met snelle ingelegde groenten

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 6

Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe voor de ingelegde groenten de venkel, de radijs en de dille in een grote kom. Voeg de cornichons of uitjes met vocht en een snufje zout toe aan de kom en meng door elkaar. Dek af en laat op kamertemperatuur ca. 30 minuten marineren of zet maximaal 3 dagen in de koelkast.

  2. Leg de kaas, de druiven, de olijven, de amandelen en de chutney op een grote serveerplank. Dek af met een schone theedoek en zet ca. 1 uur opzij of tot je wil opdienen. Voeg de paté, de salami, de reepjes groente, de sneetjes brood of de crackers en een paar schaaltjes met ingelegde groenten net voor je de plank op tafel zet toe. Serveer met mesjes en kleine bordjes, zodat iedereen voor zichzelf kan opscheppen.

Per portie: 714 kcal | 29 g koolhydraten | 28 g eiwit | 53 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Anna Glover Fotografie: Louise Hagger Styling: Faye Wears Food Styling: Jack Sargeson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)