Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Cover voor Picodon uit de oven met gebakken abrikozen en peper

Picodon uit de oven met gebakken abrikozen en peper

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de kaasjes op. Bedruip de kaasjes met de olijfolie en bestrooi met zwarte peper. Zet de kaasjes ca. 8 minuten in de oven.

  2. Snijd de abrikozen rondom in en draai de 2 helften van elkaar. Verwijder de pit. Verhit de boter in een koekenpan en bak de abrikozen op het snijvlak in 4-5 minuten goudbruin. Neem de kaasjes uit de oven en leg ze voorzichtig op borden. Serveer er de gebakken abrikozen bij en bestrooi eventueel met wat versgemalen zwarte peper.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)