Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Picodon uit de oven met gebakken abrikozen en peper

Picodon uit de oven met gebakken abrikozen en peper

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de kaasjes op. Bedruip de kaasjes met de olijfolie en bestrooi met zwarte peper. Zet de kaasjes ca. 8 minuten in de oven.

  2. Snijd de abrikozen rondom in en draai de 2 helften van elkaar. Verwijder de pit. Verhit de boter in een koekenpan en bak de abrikozen op het snijvlak in 4-5 minuten goudbruin. Neem de kaasjes uit de oven en leg ze voorzichtig op borden. Serveer er de gebakken abrikozen bij en bestrooi eventueel met wat versgemalen zwarte peper.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)