Picodon uit de oven met gebakken abrikozen en peper
Gemiddeld
15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de kaasjes op. Bedruip de kaasjes met de olijfolie en bestrooi met zwarte peper. Zet de kaasjes ca. 8 minuten in de oven.
Snijd de abrikozen rondom in en draai de 2 helften van elkaar. Verwijder de pit. Verhit de boter in een koekenpan en bak de abrikozen op het snijvlak in 4-5 minuten goudbruin. Neem de kaasjes uit de oven en leg ze voorzichtig op borden. Serveer er de gebakken abrikozen bij en bestrooi eventueel met wat versgemalen zwarte peper.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.