Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan met deksel. Voeg het komijnzaad en het mosterdzaad toe en bak tot het begint te geuren. Voeg het curryblad, de peper en de ui toe en bak 5-8 minuten op middelhoog vuur tot ze zacht zijn. Voeg de knoflook toe en bak nog ca. 1 minuut voor je de tomaten erbij doet. Bak nog ca. 5 minuten, tot de tomaten zachter worden.
  2. Voeg de specerijen en 1½ tl zout toe en bak ca. 1 minuut. Roer de kikkererwten, de paneer en de rijst erdoorheen en schenk 700 ml kokend water erbij . Dek de pan af met het deksel.
  3. Kook ca. 12 minuten op laag vuur, zet het vuur uit, neem het deksel van de pan en laat ca. 10 minuten rusten. Serveer met wat koriander eroverheen gestrooid en een lepel yoghurt.

Per stuk: ca. 414 kcal
18 g eiwit | 16 g vet | 48 g koolhydraten

© BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Chetna Makan Foto’s: Jonathan Gregson Styling: Max Robinson Foodstyling: Katie Marshall