Bereiding

Omdat er geen hoofdrol bestaat zonder bijrol, vul je bij je diner het centerpiece aan met dit lekkere bijgerecht: pinwheels met ontbijtspek.

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hete lucht: 200°C). Wikkel iedere worst in een plakje spek en stop hier en daar een blaadje salie onder het spek. Rol de worsten op tot een spiraal en zet ze vast met satéprikkers.
  2. Bestrijk de worsten licht met olie en leg ze op een bakplaat. Bak ca. 25 minuten in de oven tot ze goudbruin en gaar zijn. Klop de honing met de mosterd in een kommetje door elkaar en bestrijk de worsten ermee. Bak ca. 5 minuten verder in de oven tot de worsten mooi geglaceerd zijn.

Per stuk: ca. 255 kcal
14 g eiwit | 19 g vet | 6 g koolhydraten

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Adam Bush & Anna Glover Foto’s: Ant Duncan Styling: Alexander Breeze Foodstyling: Ella Tarn