Foodies 02/2025
Azië
cover Azie
Piquillo-paprikasalade

Piquillo-paprikasalade

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 4 el olijfolie in een pan. Bak er de knoflook ca. 3 minuten in. Neem van het vuur, blus af met de sherryazijn en bestrooi met zout en peper. Verdeel de piquillo-paprika’s over een bord en verdeel de dressing eroverheen. Bestrooi met de peterselie en serveer.

Per portie: 66 kcal | 3 g koolhydraten | 1 g eiwit | 6 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Lara Holmes Styling: Polly Webb-Wilson Foodstyling: Lizzie Harris

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)