Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Pittige aardappelrösti

Pittige aardappelrösti

  • Eenvoudig

  • ca. 1 uur bereidingstijdca. 1 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 5

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng de aardappel goed op smaak met zout en laat ca. 10 minuten staan. Schep de helft van de aardappel in een schone theedoek of kaasdoek en knijp het vocht eruit. Doe de aardappel in een kom. Herhaal met de overige aardappel.

  2. Meng de chilivlokken, de fenegriek, het mosterdzaad, de knoflook, de bieslook en wat peper door de aardappel.

  3. Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur en doe het aardappelbeslag in de pan. Verdeel met een spatel gelijkmatig over de pan en druk de bovenkant plat. Bak 8-10 minuten aan beide zijden. Keer de rösti halverwege de baktijd voorzichtig om door een bord op de pan te leggen en de pan om te draaien. Laat de rösti weer voorzichtig in de pan glijden en bak verder. Serveer de rösti met zachtgekookte eieren en chilisaus.

Per portie: 186 kcal | 23 g koolhydraten | 4 g eiwit | 8 g vet

spicy

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)