
Pittige gegrilde kip met groene salsa
In samenwerking met La Morena
Eenvoudig
20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd
ca. 2 uur wachttijdca. 2 u. wachttijd
Deze pittige gegrilde kip zit boordevol smaak en wordt extra bijzonder door een kruidige groene salsa. Makkelijk op tafel en verrassend lekker!
Lees verder onder de advertentie
Deze pittige gegrilde kip zit boordevol smaak en wordt extra bijzonder door een kruidige groene salsa. Makkelijk op tafel en verrassend lekker!
Bereiding
Hak voor de marinade de adobopepers grof en meng inclusief de saus uit het potje met de overige ingrediënten voor de marinade.
Snijd de kipfilets in de lengte doormidden en meng ze in een schaal met de marinade. Zet afgedekt ca. 2 uur in de koelkast.
Rijg de stukken kip in de lengte aan spiesen en gril ze op een hete grillplaat, grillpan of barbecue gaar. Bestrijk tijdens het grillen enkele malen met de marinade.
Serveer de kip met de salsa, de totopos, gebakken uitjes en de limoen.