Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Pittige worstjes met boontjes, ei en aardappel

Pittige worstjes met boontjes, ei en aardappel

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de worstjes in dikke schuine plakken. Verhit de boter in een braadpan en bak er de worstjes ca. 15 minuten rondom in. Breng de eieren met koud water aan de kook en kook ze ca. 5 minuten.

  2. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Maak de haricots verts schoon. Kook de aardappel blokjes in ca. 10 minuten beetgaar in water met wat zout. Voeg na 6-7 minuten de haricots verts toe.

  3. Pel de rode ui en snijd hem in blokjes. Giet de aardappels en de haricots verts af en laat ze goed uitlekken. Voeg ze toe aan de worstjes in de pan en bak ze kort mee. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en snijd ze in kwarten. Verdeel de worstjes, de aardappels en haricots verts over borden en leg er de partjes ei op. Bestrooi met de rode ui.

Foto’s: Stephan van Raay
Styling: Willemijn van der Kamp
Servies etc.: Subba, eigen collectie

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)