Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Pittige wortelfrittata

Pittige wortelfrittata

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de wortels en snijd ze in stukjes. Verhit de olijfolie in een ovenbestendige pan. Bak er de wortel op middelhoog vuur ca. 8 minuten in. Voeg het paprikapoeder en het chilipoeder toe. Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3).

  2. Kluts de eieren en breng op smaak met zout en peper. Schenk het eiermengsel over de wortels en bak het geheel ca. 12 minuten in de oven.

  3. Snijd de bieslook fijn. Neem de frittata uit de oven en snijd hem in punten. Bestrooi met de bieslook en serveer direct.

Foto’s: foodies

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)