Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
pizza cacio e pepe

Pizza cacio e pepe

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

  • 25 minuten wachttijd25 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking van de broodmix. Rol het deeg uit tot een cirkel (ca. 30 cm Ø). Leg het deeg op een met olijfolie ingevette bakplaat.

  2. Meng de ricotta met 1 el olijfolie, de knoflook en wat zout.

  3. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Strijk het ricottamengsel over het pizzadeeg. Bestrooi met de parmezaan en de zwartepeperkorrels. Besprenkel met 1 el olijfolie. Bak de pizza in 20-25  minuten goudbruin in de oven. Serveer eventueel met wat rucola.

Per portie: 702 kcal | 64 g koolhydraten | 30 g eiwit | 36 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Kris Kirkham Styling: Davina Perkins Foodstyling: Adam Bush

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)