Foodies 10/2024
Wij gaan bakken
Cover van
pizza tuinbonen pancetta weekmenu

Pizza met tuinbonen en pancetta

In samenwerking met Tante Fanny
  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor (elektrisch: 220°C / hetelucht: 200°C). Blancheer de tuinbonen ca. 5 minuten in kokend water. Kook de aspergetips de laatste 3 minuten mee. Giet af, spoel met koud water en laat uitlekken. 

  2. Rol het deeg af en leg het met bakpapier en al op een bakplaat. Bestrijk het deeg met de ricotta. Meng de olijfolie met de tijm, de knoflook en wat zout en peper. Druip de olie over de ricotta. Verdeel de tuinbonen en de aspergetips erover. Leg de plakjes pancetta erop. Bak de pizza in 12-15 minuten goudbruin en gaar in de oven.

Per portie: 371 kcal | 35 g koolhydraten | 8 g eiwit | 21 g vet

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)