Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
po'boy

Gefrituurde garnalen po’boy uit Louisiana

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Sanne: “De po’boy sandwich is een klassieker in New Orleans. Daar maken ze hem niet alleen met garnalen, maar ook met meerval, oesters en krab.”

Bereiding

  1. Meng de ingrediënten voor de remoulade. Breng de remoulade op smaak met zout en peper.

  2. Meng de bloem met de helft van de cajunkruiden in een diep bord. Meng de panko met de overige cajunkruiden in een ander diep bord.

  3. Haal de tijgergarnalen eerst door het bloemmengsel, dan door het ei en dan door het pankomengsel. Verhit 3 cm olie in een wok en frituur de garnalen in ca. 2 minuten goudbruin en knapperig. Laat de garnalen uitlekken op keukenpapier.

  4. Snijd de stokbroden voor ¾ doormidden. Verdeel de remoulade, de sla en de garnalen eroverheen.

Per portie: 138 kcal | 132 g koolhydraten | 48 g eiwit | 46 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan Styling: Tony Hutchinson Foodstyling: Jennifer Joyce

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)