Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Gerookte knoflook pomodorisaus

Gerookte knoflook pomodorisaus

  • Eenvoudig

  • ca. 3 uur bereidingstijdca. 3 u. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 12

Ingrediënten

In het magazine vind je al twee verrassende barbecuesauzen die je supermakkelijk maakt met de Crock-Pot slowcooker, maar je had er nog één tegoed van ons.

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Pel de teentjes knoflook en rasp ze fijn. Fruit de ui, de knoflook, de laurier en de rozemarijn ca. 5 minuten in de zonnebloemolie in de uitneembare schaal van de slowcooker. Voeg de tomatenpuree toe en fruit ca. 3 minuten verder.

  2.  Plaats de pan in het verwarmingselement van de slowcooker. Was de tomaten en snijd ze in kwarten. Voeg de tomaten, de gepelde tomaten en een snuf zout toe.

  3.  Plaats de deksel en stel de Crock-Pot in op stand low voor 3 uur.

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)