Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Pel de teentjes knoflook en rasp ze fijn. Fruit de ui, de knoflook, de laurier en de rozemarijn ca. 5 minuten in de zonnebloemolie in de uitneembare schaal van de slowcooker. Voeg de tomatenpuree toe en fruit ca. 3 minuten verder.
  2.  Plaats de pan in het verwarmingselement van de slowcooker. Was de tomaten en snijd ze in kwarten. Voeg de tomaten, de gepelde tomaten en een snuf zout toe.
  3.  Plaats de deksel en stel de Crock-Pot in op stand low voor 3 uur.

Je hebt al een Crock-Pot slowcooker vanaf €49,95: hier vind je alle Crock-Pot slowcookers bij elkaar.

Bewaartips

Wil je je sauzen goed bewaren? FoodSaver® legt uit hoe: “Met het speciaal ontworpen FoodSaver® Fresh bewaarsysteem wordt lucht onttrokken aan de speciaal ontworpen zipperzakken en voorraaddozen voor een vacuüm resultaat. De snelle en gemakkelijke oplossing om je favoriete sauzen, gerechten, soepen en restjes tot 2x langer vers te houden in de koel- en keukenkast. Plan een hele week vooruit en geniet van heerlijke en voedzame maaltijden.” Je hebt keuze tussen gemakkelijk stapelbare voorraaddozen en ruimtebesparende zipperzakken. Met 1 druk op de knop vacumeer je binnen tien seconden een zakje of bakje met vers voedsel. FoodSaver® vind je in verschillende modellen en formaten.