Foodies 03/2025: Airfryer
Crispy comfort
Airfryer cover
wafels met pompoen

Pompoen risotto wafels

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Restje risotto over, maar net te weinig voor een complete maaltijd? Maak er deze overheerlijke wafels mee!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Benodigdheden

  • wafelijzer
Restje risotto over, maar net te weinig voor een complete maaltijd? Maak er deze overheerlijke wafels mee!

Bereiding

  1. Doe de restjes pompoenrisotto in een grote kom. Voeg het ei, de Parmezaanse kaas en de bloem toe. Meng alles goed tot een stevig beslag. Voeg eventueel tijm of rozemarijn toe voor extra smaak. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verwarm je wafelijzer en vet het licht in met boter of olie.

  3. Schep een flinke lepel van het mengsel in het wafelijzer en druk het licht aan. Bak de wafels 4-6 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.

  4. Serveer de wafels warm, bijvoorbeeld met een topping van crème fraîche, extra Parmezaanse kaas, geroosterde pompoen/pompoenpitten of een frisse salade.

Copyright: Desmond Gerritse. Bron: Too Good to Go

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (2 stemmen)