Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Cover voor Pompoensalade met ui en augurk

Pompoensalade met ui en augurk

  • Gemiddeld

  • 35 minuten bereidingstijd35 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de pompoen en halveer hem. Verwijder de pitten. Rasp de pompoen met een grove rasp. Pel de uien en snijd ze in ringen. Snijd de augurken in plakjes.

  2. Meng de azijn met de suiker en klop er de olijfolie doorheen. Meng de pompoen, de ui en de augurken met de dressing en breng op smaak met zout en peper. Zet het geheel ca. 20 minuten in de koelkast.

  3. Snijd de worst in plakjes. Snijd de bieslook fijn. Verdeel de worst en de bieslook over de salade en serveer.

Foto’s: foodies

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!